Teorijska nastava – Auto škola Stop Line

Teorijska nastava se sastoji iz 40 časova.

teorijska-539x539

Kako vožnja danas postaje jedna od osnovnih potreba čoveka u savremenom društvu i kako svakodnevno na vestima slušamo o negativnim posledicama saobraćaja (saobraćajnim nezgodama), nameće se potreba za poboljšanjem ukupne situacije u saobraćaju.

Jedan od načina da se poboljša stanje u saobraćaju je, svakako, uvođenje teorijske nastave u auto školama.

KORIŠĆENJE KNJIGE JE BESPLATNO

Da bi se smanjio broj stradalih u saobraćaju u budućnosti neophodno je angažovanje svih resursa društva u kojem živimo. Naime, auto škole imaju misionarski zadatak da preko novih kandidata za vozače utiču na ukupno podizanje svesti o značaju bezbednosti saobraćaja.

Primarni cilj teorijske nastave u auto školama je sticanje osnovnog znanja za bezbedno učešće vozilom u saobraćaju, kao i formiranje svesti o značaju poštovnja i posledicama nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Pohađanje nastave omogući će Vam da sa lakoćom položite teorijski ispit.

Najčešća nastavna metoda na teorijskoj nastavi je metoda prezentacije.

Čemu teorijska nastava i koji su njeni ciljevi?

Navešćemo teme teorijske nastave kako bismo olakšali budućim polaznicima da shvate zašto je važno da prisustvuju časovima. Plan teorijske nastave sadrži 30 časova predavanja i 10 časova vežbi.

Auto Škola Stop Line Vam nudi kvalitetnu nastavu uz primenu savremenih nastavnih sredstave, a kako bi ste na što zanimljiviji način shvatili i naučili kompletan sadržaj nastave.

Opis tema:

Značaj bezbednosti saobraćaja
Posledice nebezbednog ponašanja u saobraćaju
Uticaj saobraćajnih nezgoda na najbližu okolinu i društvo
Uticaj vozača (postupanja, psihofizičko stanje, alkohol)
Uticaj puta (stanje puta i okolina)
Uticaj vozila (aktivna i pasivna bezbednost)
Teorijsko objašnjenje radnji sa vozilom u saobraćaju
TESTOVI vežbe rešavanje i ocenjivanje

U auto školi STOP LINE teorijsku nastavu možete pohađatii svakog radnog dana u prepodnevnim i popodnevnim terminima po izboru. Broj časova zavisi od kategorije za koji kandidat polaže. U toku jednog dana kandidat može imati najviše tri časa. Za više informacija pozovite 011/311-14-31

Teorijska nastava se održava u prostorijama auto škole STOP LINE uz korišćenje adekvatne opreme i literature. Teorijska nastava se izvodi po nastavnom planu i programu Auto Škole Stop Line u skladu sa zakonom o bezbednosti saobraćaja. Plan i program uključuje i časove vežbi kao i teorijsko objašnjenje radnji vozilom u saobraćaju na putu. Na časovima teorijske nastave savladaćete kompletno gradivo za polaganje testova.

Predavači teorijske nastave, saobraćajni inženjeri drumskog saobraćaja, Goran Maksimović i Dragana Perišić.