auto skola novi beograd

Cenovnik auto skole

Jedan od važnih koraka u životu svakog od nas jeste trenutak kada se dobije vozačka dozvola.

Razlog za polaganje može biti to da ispunite želju nekom članu vaše porodice, uklopite se u društvene standarde, ali i najbitniji segment sticanje veština koje vam mogu služiti u životu.

Na vama je da izaberete koju ćete auto školu odabrati kako bi instruktor vama preneo neophodne veštine i znanje bitne za svakodnevni saobraćaj.

Da li cena treba da utiče na odabir auto škole?

Iako je mnogima presudan faktor prilikom odabira auto škole cena same obuke, to ne treba da bude slučaj sa vama ukoliko želite kvalitetnu, bezbednu i sigurnu obuku.

Dugogodišnje iskustvo i visok stepen prolaznosti naših kandidata ne svrstavaju nas u red najskupljih auto škola, ali smo svakako tu da vama prenesemo znanje i neophodne veštine kako biste bili bezbedan učesnik u saobraćaju.

Zbog čega je cena auto škole ovako „visoka“?

Mnogi će pomenuti kako je ranije obuka budućih vozača za B kategoriju bila daleko jeftinija, ali to je pre svega jer ista pravila nisu važila ranije kao i sada.

Od budućih vozača se, prema novom zakonu o saobraćaju, očekuje da pre nego što sednu za volan prođu obuku koja se sastoji iz nekoliko segmenata.

Kandidati koji se odluče da uplove u svet saobraćaja za probnu vozačku dozvolu moraju da odslušaju teorijsku nastavku koja se sastoji od 40 časova, prođu praktičnu obuku koja je takođe 40 časova, ali i polože teorijski i praktični ispit.

Takođe, zakon predviđa da budući vozači polože i test iz prve pomoći, a svakako ono što se nikada nije menjalo jeste posedovanje lekarskog uverenja koje garantuje da je kandidat medicinski zdrav za vožnju automobila.

Sve su ovo stavke koje utiču na cenu obuke u auto školi, ali kada se uzme u obrzir činjenica da se ovakav način obuke pokazao kao nov (pre svega imajući uvid u statistiku saobraćajnih nezgoda na drumovima u Srbiji) onda bezbednost nema cenu.

Koliko košta svaka stavka u auto školi?

U našoj auto školi svesni smo platežne moći građanstva te smo odlučili da pružimo polaganje vozačkog ispita za B kategoriju po najpovoljnijoj ceni.

Kao što ste videli dosta stavki za polaganje je pred budućim vozačima te ukoliko budući kandidati ne poseduju druge kategorije cene polaganja za B kategoriju su sledeće:

  • teorijska nastava od 40 časova košta 14.000,00 dinara
  • praktična obuka od 40 časova 56.000,00 dinara
  • dok se izlazak na teorijski odnosno praktični ispit plaća po 5.000 dinara.

Za kandidate koji se odluče da svoje vozačko iskustvo steknu u auto školi „Stop line“ obezbeđen je i poklon u vidu vaučera za lekarsko uverenje odnosno obaveznog lekarskog pregleda za B kategoriju.

Da li je moguće plaćanje auto škole na rate i da li postoje neke olakšice?

Celokupan iznos moguće je platiti u gotovini, ali je kandidatima omogućeno plaćanje na jednake mesečne rate u gotovini, čekovima građana, platnim karticama, nalogom za prenos kao i administrativnom zabranom.

Plaćanje obuke za polaganje vozačkog ispita je moguće platiti u 6 mesečnih rata.

Dakle, samo za kandidate koji se odluče da svoje prve vozačke korake načine u našoj auto školi besplatna je obuka iz prve pomoći kao i obavezno lekarsko uvenje.

Šta dobijam za ovu cenu u auto školi?

Pre svega sigurnost i bezbednost prilikom same obuke, koja vam je najbitnija sutra kada budete bili u situaciji da sami rešavate saobraćajne izazove u svojim kolima.

Naš primat je da svaki kandidat savlada sve potrebne veštine i trikove u saobraćaju kako bi bio uzoran vozač.

Na osnovu dugogodišnjeg isksutva i mnošto zadovoljnih kandidata, a sada već iskusnih vozača, možemo reći da je izuzetno dobra prolaznost na samom polaganju, a prilog u tome ide što većina naših budućih kandidata upravo dolazi na osnovu preporuke zadovoljnih učenika.

Praktičnu obuku realizujemo po svim standardima propisanim od strane  nadležnog ministarstva, u učionicama prilagođenim za brzo savladavanje gradiva.

Sa budućim kandidatima tokom 40 časova teorijske nastave rade licencirani predavači koji su dostupni kandidatima u svako doba kako bi sa uspehom savladali svoje gradivo.

Ukoliko budete bili redovni i pažljivi na časovima, za 40 časova vi ćete kao kandidat biti osposobljeni da položite ovaj deo ispita iz prve.

Ovaj deo obuke je jako bitno jer vama, kandidatima, sledi praktični deo obuke koji traje 40 časova.

U cenu je takođe uključeno i svih 40 neophodnih časova, a vi ćete nakon što ste uspešno savladali teorijski deo obuke biti obučeni da se uz poštovanje svih zakona bezbedno snađete u svakoj saobraćajnoj situciji.

Jako je bitno biti pažljiv i u ovom delu obuke i pitati instruktora kada god vam neka situacija nije jasna, ali i da prihvatate saobraćajne trikove na koje vam instruktor ukazuje kako biste bili što bolji budući vozač.

Koliko je vremena potrebno za novu vozačku dozvolu?

Pitanje je sa kojim se često susrećemo, a ovo zavisi isključivo od vas.

Ukoliko budete bili redovni, disciplinovani i zainteresovani mi vam garantujemo da ćete uz našu stručnu pomoć doći u najbržem mogućem roku do vozačke dozvole.