nasmejana-devojka-sa-tabletom

Da li ste spremni za upis u auto školu?

Vožnja je veština koja je itekako vredna u ovom dobu i pomaže Vam da uštedite svoje vreme, ubrzate obavljanje poslova i uopšte olakšate sebi život. Da bi se kretali kroz saobraćaj na četiri točka neophodno je da prođete obuku u licenciranoj auto školi i steknete znanje i sposobnost bez kojih je nemoguće voziti bezbedno.

Pitate se da li možete da istrajete u izazovu ili bolje rečeno avanturi zvanoj ’’obuka u auto školi’’? Verovatno možete, a auto škola Stop Line će Vam pomoći da istrajete i dođete do postavljenog cilja, odnosno uspešnog dobijanja prve vozačke dozvole.

NEŠTO SASVIM NOVO I NEPOZNATO VAS ČEKA

Do sad ste bili samo putnici u tuđem vozilu i verovatno nemate predstavu kako je to kretati se kroz saobraćaj dok sedite na mestu vozača, za volanom. Možda to na prvi pogled izgleda lako, ali ipak nije. Neophodno je da potpuno iskoristite raspoloženi fond časova i po potrebi kondicione časove da bi se usavršili kao budući vozač.

Važno je da pratite smernice svojih predavača i instruktora što će dovesti ka uspešno položenim ispitima i sigurnoj vožnji u budućnosti. Brojni vozači imaju i strah na samom početku, baš zbog toga što se upuštaju u nešto nepoznato. Međutim, razloga za brigu nema, jer će se Vaš trud i rad isplatiti – naročito u auto školi Stop Line.

MORATE DA POŠTUJETE ZAKON

Zakonom o bezbednosti u saobraćaju uređuju se mnoge važne stavke među kojima su pravila o kretanju u saobraćaju, saobraćajna signalizacija i ograničenja, program rada sa kandidatima u auto školi, proces polaganja ispita, procedura izdavanja vozačke i saobraćajne dozvole…

Sa svim ovim informacijama morate da se upoznate pre nego što samostalno sednete za volan. Sve što je deklarisano zakonom u obavezi ste da poštujete, inače nećete proći ispite. U najgorem slučaju, za nepoštovanje propisa sleduju Vam kazne, takođe definisane zakonom.

Na kraju krajeva, radi se o Vašoj bezbednosti. Vožnja mimo zakona dovodi Vas i ostale učesnike u saobraćaju u rizik od nezgoda, koje mogu kobno da se završe.

BUDITE ODGOVORNI PREMA SEBI I DRUGIMA

Poštovanje zakona ide uz odgovorno ponašanje u saobraćaju, koje nije od važnosti samo tokom obuke u auto školi kao što je Stop Line. Vožnja je veština koju stičete posle obučavanja i koristite tokom čitavog života i možda ćete dolaziti u situacije da vozite često i svakodnevno.

Svo vreme je potrebno da budete svesni posledica koje donosi nasilnička vožnja i uopšte kršenje bilo kog postavljenog pravila. Zakoni su doneti upravo zato, da bi se kod vozača održala svest o bezbednom kretanju po putevima i sačuvali životi.

ORGANIZUJTE SVOJE VREME

Uspešno praćenje časova i dobar rezultat na ispitima mogući su pre svega uz dobru organizaciju raspoloživog vremena. Sve obaveze pravilno rasporedite svakog dana i tokom obuke preskočite sve stavke koje nisu toliko bitne i te sate posvetite učenju teorije ili usavršavanju vožnje.

Imate sasvim dovoljno vremena do polaganja završnog, praktičnog ispita i iskoristite ga mudro. Osim za rad, potrebno i da odmarate radi održavanja koncentracije. Naravno, važan je i noćni san i bar 8 sati spavanja noću i za zdravlje i za usvajanje potrebnog znanja.

VERUJTE U SEBE

Ako niste dovoljno samouvereni i dozvolite da Vas okupiraju strahovi, to će samo rezultirati neuspehom tokom čitave obuke i na ispitima. Panika i stres nikome nisu dobro doneli.

Ako sebi govorite da možete i usmerite se ka pozitivnim mislima, to će Vam pomoći da se opustite i uspešno uradite sve što se od Vas zahteva. Nađite nešto što će Vas opustiti i pripremiti za usvajanje novog gradiva i novih sposobnosti.

INVESTIRAJTE U NOVA ZNANJA I VEŠTINE

Cena obuke jeste visoka, ali auto škole, poput Stop Line, pružaju brojne olakšice u plaćanju, upravo da bi svako mogao da se usavrši i stekne vozačku dozvolu.

Ulaganjem u obuku u auto školi zapravo dajete novac na sebe i nadograđujete sebe, što se itekako isplati.

Raznovrsni vidovi plaćanja pomoći će Vam da priuštite sebi obučavanje u željenoj auto školi, a da to Vaš kućni budžet ne ’’oseti’’.

PUNA PODRŠKA IZ AUTO ŠKOLE STOP LINE

Auto škola Stop Line može da se pohvali visokim procentom prolaznosti na ispitima.

Da li se pitate kako? Mnogo vremena i pažnje posvećujemo radu naše škole i vodimo računa da svaki kandidat usvoji sve što je neophodno za uspeh na testovima i da mu olakšamo put do vozačke dozvole što je više moguće.

Cilj nam je da bez poteškoća usvojite potrebna znanja o ponašanju u saobraćaju i veštinu vožnje.

Konstantno se usavršavamo i idemo u korak sa novim tehnogijama uz bogat vozni park i sve to da bi naši učenici postali odgovorni vozači.

Ukoliko želite da se upišete, naša vrata su Vam uvek otvorena.