mama-sin-razgovoraju-u-kolima

Kondicioni časovi vožnje: Dodatni časovi vožnje koji su veoma korisni za svakog početnika

Postoje trenuci kada se vozači plaše da sednu za volan, a razloga ima zaista mnogo. Uglavnom, među njima su nesigurnost bez obzira na uspešno položene testove, kao i duži vremenski period bez upravljanja vozilom.

Tada, veoma je važno kontrolisanje i savetovanje stručne osobe koja je instruktor u auto školi, jer ćete jedino od nje dobiti adekvatnu pomoć. Instruktor će proveriti

Vaše trenutno znanje i veštinu upravljanja volanom, a takođe rešiti i svaki problem putem posebnih časova vožnje.

Ako ste u potrazi auto školom čiji će tim otkloniti svaki Vaš stres, nedoumicu i grešku tokom vožnje, na pravom ste mestu.

U sklopu vanrednog programa, auto škola Stop Line svim vozačima nudi dodatne časove kondicione vožnje.

Oni neće nikome predstavljati problem, jer sve što se traži od Vas jeste odgovarajuća dokumentacija i volja za učenjem.

Ubrzo ćete voziti spretno, bezbedno i ekonomično.

DOBAR VOZAČ MORA BITI SIGURAN U SEBE I SVOJE SPOSOBNOSTI

Niko nije savršen i svi pravimo greške. Međutim, za volanom su one nedopustive jer na taj način možemo ozbiljno ugroziti sebe i druge.

Svaki vozač mora raditi na svojim veštinama, sa lakoćom se kretati bez obzira na uslove i znati da odreaguje u opasnim situacijama.

Zbog toga postoji kondiciona vožnja.

ŠTA JE KONDICIONA VOŽNJA?

  • Da li kod Vas i dalje postoji strah od vožnje iako ste uspešno prošli obuku i polaganje?
  • Imate pitanja vezana za vožnju na koja ne možete da pronađete odgovor, iako ste iskusan vozač?
  • Već dugo posedujete vozačku dozvolu, ali već neko vreme niste vozili i želite da Vaš povratak za volan isprati stručno lice?
  • Želite li jednostavno da dodatno unapredite svoje vozačke veštine?
  • Vaš novi posao zahteva odlične vozačke sposobnosti koje želite da još više usavršite?

Za svako ovo pitanje postoji odgovor, a to je kondiciona vožnja.

Ovi dodatni časovi vožnje su veoma korisni za svakog početnika, ali i vozače koji su odavno položili i stekli vozačku dozvolu.

Od velike su pomoći u različitim situacijama i korisni su radi utvrđivanja stečenog znanja i obogaćivanja istog.

PRIPREMA ZA KONDICIONU VOŽNJU

Pozovite auto školu Stop Line i zakažite željene termine za vožnju i zatražite željeni broj časova kondicione vožnje. Fond časova koji će Vam biti potreban zavisi od razloga zbog kojeg ste se odlučili na ovakav korak, kao i Vaših želja i sklonosti.

Ukupan broj časova će svakako biti veći ukoliko vozač dugo nije upravljao vozilom ili je veoma nesiguran u svoje sposobnosti. Od dokumentacije, neophodno je da pripremite samo ličnu kartu i vozačku dozvolu.

Da bi bili skoncentrisani prilikom kretanja kroz saobraćaj i usvojili nove informacije, naspavajte se i odmorite. Budite opušteni i rasterećeni.

Ukoliko smatrate da ćete nešto zaboraviti da pitate instruktora, zapišite sve u notes.

PROGRAM KONDICIONE VOŽNJE

Planiranje časova kondicione vožnje nije isto za svakog pojedinca, jer svi oni imaju različite potrebe. Ceo program se prilagođava samom vozaču da bi se utvrdilo sve što mu je neophodno i da bi on prošao celokupnu proceduru sa uspehom.

Akcenat je uglavnom na kritičnim tačkama i pokretima koji vozaču predstavljaju problem.

Vozači prolaze kroz realne situacije i vežbaju parkiranje, preticanje, prolaz kroz kružni tok, kretanje usponom, detektovanje opasnih situacija i slično.

STOP LINE SE SA LAKOĆOM PRILAGOĐAVA VAŠIM POTREBAMA

Naš tim čine licencirani instruktori sa bogatim, dugogodišnjim iskustvom, koji će Vas osloboditi strahova i stresa i od vožnje će stvoriti pravo uživanje.

Obuka vožnje, kao i kondicioni časovi, obavljaju se u vozilima nove generacije kao što su Peugeot 208, Citroen C3 i Škoda Fabia 2.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin za kondicionu vožnju, a mi ćemo uklopiti svaki čas u dane koji Vama najviše odgovaraju.

Cena jednog časa je 1000 dinara, a broj neophodnih časova je individualnog karaktera jer sve zavisi od razloga zbog kojeg zakazujete kondicionu vožnju i Vaših sposobnosti.

Možete nas kontaktirati putem telefonskog poziva ili online.

Nudimo Vam i korisne video klipove koje možete pronaći na Vašem sajtu, a mogu Vam takođe biti od velike pomoći prilikom upravljanja vozilom.

AUTO ŠKOLA STOP LINE VAM STOJI NA RASPOLAGANJU

Bez obzira da li želite da se vratite u formu, da vozite bezbednije ili razjasnite nejasnoće, ekipa auto škole Stop Line će Vam rado izaći u susret i pružiti svu neophodnu pomoć.

Strpljenje i upornost će se isplatiti, a Vi ćete voziti komforno i bez brige.

Više nećete doživljavati blokade, imati problem sa uključivanjem na auto-put i isključivanje iz istog i pravovremeno ćete reagovati na svaku pretnju po Vašu bezbednost.

Testirajte sebe uz asistenciju stručnog lica i poboljšajte svoje vozačke veštine.

Zakažite svoj termin i recite nam zbog čega želite kondicione časove, a mi ćemo sve učiniti da ispunimo Vaša očekivanja.

Čekamo na Vaš poziv.