momak vozi auto

Polaganje za B kategoriju: Saveti kako da na najbolji način dođete do vozačke dozvole za B kategoriju

Posedovanje putničkog automobila i identifikacionih dokumenata kao što su vozačka i saobraćajna dozvola odavno nije luksuz, već potreba.

Ako ste uspešno položili vozački ispit i posedujete svoje vozilo, znate i sami koliko je značajna mogućnost ići bilo gde i bilo kad, a da ne morate da molite nekog drugog da Vas vozi i da se gurate u gradskom prevozu.

Takođe, mnogi poslovi zahtevaju posedovanje vozačke dozvole, a neretko i sopstvenog automobila.

Polaganje za vozačku dozvolu gledajte i kao ulaganje u sebe i sticanje novog, dragocenog znanja, koje će Vam u budućnosti biti itekako korisno.

Odabir B kategorije za polaganje u auto školama je ubedljivo najčešći, a auto škola Stop Line je svakako obezbedila odlične uslove za obuku svakog kandidata.

U nastavku teksta, upoznajte se sa B kategorijom, ispitima i probnom vozačkom dozvolom, a takođe saznajte zašto svoje poverenje treba da poklonite baš auto školi Stop Line.

ŠTA SE PODRAZUMEVA POD B KATEGORIJOM?

Tipovi vozila koja se kreću po našim putevima svrstane su u određene kategorije.

Kada je u pitanju B kategorija, govori se o putničkim vozilima čija masa ne prelazi 3.5t i nemaju više od 8 sedišta.

Teorijski deo obuke, polaganje teorijskog ispita i časovi vožnje vezani za praktični deo se mogu obaviti kada kandidat napuni 16 godina, a polaganje praktičnog dela sa 17 godina.

KAKO IZGLEDA OBUKA ZA B KATEGORIJU u 2021. godini?

Ova obuka je podeljena na dva dela: teorijski i praktični deo.

U okviru teorijskog dela, predviđeno je predavanje vezano za ponašanje u saobraćaju u trajanju od 40 časova.

Praktični deo zahteva takođe 40 časova vožnje sa poligonom.

Broj časova se može smanjiti, a sve zavisi od položene kategorije koju kandidat već poseduje.

Tokom obuke, polaže se ispit iz prve pomoći i obavlja se lekarski pregled radi izdavanja uverenja da je kandidat u potpunosti sposoban za vožnju.

Nakon što kandidat uspešno prođe obuku, izdaje mu se probna vozačka dozvola.

Ovaj dokument važi godinu dana, a važno je da se novi vozač pridržava posebnih ograničenja da ne bi došlo do dodele kaznenih poena, pisanja kazni i oduzimanja dozvole.

Među ograničenjima su potpuna zabrana korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje, zabrana upravljanja motornim vozilom u periodu od 23:00 do 05:00 i kretanje vozilom samo na teritoriji Republike Srbije.

ZAŠTO ODABRATI AUTO ŠKOLU STOP LINE?

Nema potrebe za stresom i panikom, jer Stop Line je tu da Vam pomogne da konačno postanete vozač B kategorije i dobijete svoju vozačku dozvolu.

Možda se čini da je put do ovakvih ciljeva predugačak.

Međutim, naš stručan tim licenciranih predavača, ispitivača i instruktora vožnje stoji Vama na raspolaganju tokom obuke u svakom trenutku.

Više od dve decenije se bavimo svojim poslom i za to vreme smo stekli dragoceno iskustvo.

Rešićemo sve Vaše nedoumice, dati Vam korisne savete radi boljeg snalaženja u saobraćaju i naučiti Vas svemu što Vam je potrebno da svojim vozilom upravljate sigurno i bezbedno.

Izdavanje lekarskog uverenja je potpuno besplatno.

Posedujemo novije modele vozila za obuku kojima će se kandidati lako prilagoditi.

U našem bogatom voznom parku nalaze se automobili poput novog Citroena C4 i Peugeot-a 208.

Ponosni smo na visok stepen osposobljenosti i prolaznosti na ispitima, a to najviše govori koliko smo posvećeni svakom budućem vozaču.

Takođe, omogućili smo i časove kondicione vožnje za sve vozače kojima je potrebna dodatna pomoć da bi lakše i bolje utvrdili ranije stečeno znanje.

POKLON VAUČER ZA DRAGE OSOBE KOJE ŽELE DA POSTANU VOZAČI

Da li već posedujete vozačku dozvolu B kategorije, a želite da omogućite nekoj dragoj osobi da stekne isti dokument, sedne za volan i nauči da se snalazi u saobraćaju kao pravi vozač?

Iznenadite svoje dete, rođaka, prijatelja ili kolegu i darujte im poklon vaučer za obuku vozača u auto školi Stop Line.

Sigurni smo da će se primalac ovako vrednog poklona zaista obradovati, jer znanje koje će steći tokom obuke će mu biti od velikog značaja u budućnosti, pogotovo ako je često u pokretu i voli da putuje.

STEKNITE NEOPHODNA ZNANJA VEZANA ZA POLAGANJE B KATEGORIJE I DOĐITE DO SVOJE VOZAČKE DOZVOLE UZ POMOĆ AUTO ŠKOLE STOP LINE

Pozitivni utisci i zahvalnost naših učenika predstavljaju naš glavni cilj, jer ako su naši novi vozači zadovoljni obukom i stečenim znanjem, mi smo takođe srećni jer se naš rad i trud isplatio.

Biće nam drago ukoliko želite da budete jedan od naših kandidata, a to ćemo pokazati tako što ćemo Vam se maksimalno posvetiti.

Kontaktirajte nas putem dobro poznatih brojeva telefona: 011/ 31-11-431, 064/ 59-35-047 ili e-maila: autoskolastop.011@gmail.com, a na svako pitanje ćete dobiti odgovor.

Prijavite se i online na našem sajtu ako želite da krenete na polaganje za B kategoriju.