devojka-racunar

Šta treba da znate pre upisa u auto školu?

Ako posedujete vozilo i vozačku dozvolu, Vaš život će u ovom modernom vremenu biti mnogo lakši i jednostavniji. Na bilo koju destinaciju stižete brže, ne dolazite u situaciju da zamarate druge da Vas voze i ne zavisite od javnog prevoza. Imate mnogo više slobode u svakom smislu.

Iz tog razloga, odlučite li da se upustite u proces obučavanja i učenja u auto školi nećete pogrešiti, jer je pohvalno raditi na sebi, unaprediti svoja znanja i veštine i olakšati sebi svakodnevnicu.

Pre toga, važno je znati šta Vas očekuje i u šta se upuštate, da li uopšte ispunjavate uslove za upis i koje benefite stičete ako postanete polaznik auto škole Stop Line.

PRE SVEGA VODITE RAČUNA O IZBORU AUTO ŠKOLE

Obuka u auto školi i polaganje vozačkog ispita su veoma važne odluke koje će Vam promeniti život i zbog toga izbor auto škole ne treba shvatiti olako. Izbor nije jednostavan i neophodno je pre donošenja odluke prikupiti dosta informacija i saslušati iskustva vozača.

Cenite Vaše vreme i novac i zbog toga nađite mesto gde ćete dobiti sve što treba za uloženo. Posetite sve auto škole u okruženju i uverite se u njihov rad i saslušajte šta Vam svaka nudi.

Takođe se poslužite i preporukama zadovoljnih kandidata radi lakšeg odabira.

KOJI SU USLOVI ZA UPIS?

Zakonom je omogućena rana edukacija o pravilima saobaćanja i tehnici vožnje, tako da kandidati sa 16 godina mogu da krenu sa obukom za B kategoriju.

U tom dobu moguće je pohađati časove teorije i polagati teorijski ispit, dok je za polaganje vozačkog ispita i izdavanje probne vozačke dozvole neophodno da kandidat napuni 17 godina.

Pored toga, da bi upis u auto školu bio moguć potrebno je posedovati i važeću ličnu kartu. Ukoliko jako mlade osobe žele da upišu auto školu, moraju razmisliti da li su dovoljno odgovorni, zreli i spremni za to.

UPOZNAJTE PROCES KOMPLETNE OBUKE

Pre nego što krenete sa obukom, važno je da znate šta Vas očekuje i šta se od Vas zahteva da prođete pre nego što se stvore uslovi za polaganje ispita i sticanje vozačke dozvole.

Obuka je podeljena na dva dela prema važećem zakonu o saobraćaju: na teorijsku i na praktičnu obuku. Svaki deo sadrži po 40 časova na kojima se stiču neophodna znanja i veštine.

Kandidati se upoznaju sa pravilima u saobraćaju, bezbednom kretanju i veštinom upravljanja motornim vozilom.

Polažu se ispiti iz teorijskog i praktičnog dela, a takođe je u međuvremenu potrebno odraditi obuku i polaganje prve pomoći, što sve organizuje auto škola.

INFORMIŠITE SE O OPCIJI ONLINE UPISA

Upis online je velika prednost i iskoristite ga ukoliko je u ponudi auto škole. Njega možete obaviti na sajtu škole tako što ćete popuniti odgovarajuću kontakt formu sa osnovnim podacima među kojima su ime i prezime, matični broj i broj telefona.

Nakon toga će Vas pozvati neko i zakazati Vam prvi teorijski čas. Umesto da odvajate posebno vreme da bi otišli u auto školu, sve to obavite kod kuće na računaru ili mobilnom uređaju i to za tili čas.

RASPITAJTE SE I KAKO FUNKCIONIŠE PLAĆANJE

Nisu svi u mogućnosti da odjednom plate obuku u auto školi. Iz tog razloga, većina auto škola nudi više načina za plaćanje obučavanja, a pre svega je značajno plaćanje na rate.

Iznos za plaćanje deli se u nekoliko mesečnih rata što je vrlo korisno kandidatima.

Među opcijama nude se rate u kešu, administrativna zabrana, čekovi građana, nalozi za prenos i upotreba platnih kartica. U auto školi Stop Line moguće je odabrati bilo šta od navedenog.

UPOZNAJTE AUTO ŠKOLU STOP LINE

Stop Line je jedna od prvih privatnih auto škola u Srbiji. Naš sjajan tim predavača i instruktora maksimalno je posvećen svakom novom kandidatu. Auto škola poseduje savremen vozni park.

Osim što obučavamo vozače početnike, rado sarađujemo i sa drugim osobama koje su ranije već položile vozački ispit ali kroz časove kondicione vožnje žele da dodatno usavrše svoje veštine.

ODLUČILI STE SE ZA STOP LINE? EVO ŠTA ĆETE DOBITI OD NAS

Uz pomoć savremenih metoda obuke i truda i rada posvećenih i iskusnih instruktora, već godinama održavamo visoku prolaznost na ispitima.

Trudimo se da svakom kandidatu posvetimo dosta pažnje da bi ovladao veštinom vožnje i bezbedno se kretao na putu uz odlično ponašanje saobraćajnih propisa.

Nudimo obuku na automobilima nove generacije.

Preko našeg sajta možete veoma brzo da obavite elektronski upis i time sačuvate dragoceno vreme.

Nudimo olakšice vezane za plaćanje obuke u vidu nekoliko ponuđenih opcija za plaćanje u ratama, kao i gratis vaučer za lekarsko uverenje.