vozac-suvozac-automobil-voznja

Šta treba da znate ukoliko ste pali vozački ispit?

Nije nimalo prijatno ukoliko na završnom testu vožnje ne prođete onako kako ste očekivali. Svakako Vaš neuspeh ne treba da bude razlog da na samom kraju odustanete od truda, rada, borbe i novca uloženih da bi konačno dobili vozačku dozvolu.

Niste ni prvi ni poslednji i potrebno je da još više usavršite sebe, ostanete smireni i budete motivisani. Još ako kao podršku imate auto školu kao što je Stop Line, novim pokušajem ćete ostvariti daleko bolje rezultate.

ODUSTAJANJE NE DOLAZI U OBZIR

Prisustvovali ste svim časovima, prošli teorijski ispit i obuku prve pomoći, odradili lekarski pregled bez problema i potpuno se posvetili usavršavanju svojih znanja i veština.

I nakon neuspešnog polaganja vozačkog ispita kroz glavu Vam prolazi da je možda najbolje da dignete ruke od svega. To je najgora moguća opcija.

Zbog čega da ulaganje u sebe tek tako propadne? Naročito ako ste pali ispit samo iz prvog pokušaja. Pred Vama su nove šanse i nove prilike da pokažete šta ste naučili i iskoristite ih maksimalno. Možda već sad sledeći put polažete sa uspehom, bez ikakvih poteškoća.

PROUČITE VAŠE REZULTATE NAKON PADANJA ISPITA

Preporučuje se da nakon završenog testa pogledate svoje bodove i zatražite objašnjenje zbog čega ste pali. Potrebno je da razumete gde grešite da bi ste se ispravili naredni put i poboljšali veštine koje zahtevaju dodatan rad i vežbanje.

NE ZADRŽAVAJTE U SEBI SVOJA OSEĆANJA

Nikako ne treba da osećate sram nakon što ste pali na ispitu. Svakome to može da se desi i zbog toga razgovarajte sa najbližima i zatražite podršku.

Kad svoje probleme podelite sa njima biće Vam daleko lakše. Ukoliko trpite i ćutite, Vaše razočarenje, bes i tuga mogu dovesti do depresije i anksioznosti što će Vas naterati da odustanete.

Toliko ste učili i vežbali i treba da se borite dalje. Niste sami na svetu i zato tražite poneki savet, lepu reč, druženje i ohrabrenje.

RAZMIŠLJAJTE POZITIVNO O ISHODU NAREDNOG ISPITA

Za nekoga sam pojam ispita vožnje deluje zastrašujuće, a naročito kada izađete i taj ispit završite sa gomilom negativnih bodova. Govorite sebi da ćete se naredni put mnogo bolje pokazati i da ste zaslužili vozačku dozvolu.

Uz rad i trud pozitivne misli su itekako korisne i pomažu da dođete do uspeha. Zato verujte u ono što ste naučili, bez stresa. Normalno je brinuti o tome kako ćete proći na testiranju, ali ne smete dopustiti da to poremeti Vašu psihu.

NE DOZVOLITE DA VAM SE DOGAĐAJU NAJČEŠĆE GREŠKE

Tokom polaganja ispita svaka greška donosi Vam određen broj bodova. Sakupljanjem istih dovodite sebe u situaciju da padnete ispit.

Svakako treba da date sve od sebe da ne grešite, a naročito da ne radite ono zbog čega u najvećem broju slučajeva dolazi do neuspeha kada se govori o polaganju finalnog testa vožnje. Na listi su nepoštovanje saobraćajne signalizacije, nepropuštanje pešaka i oduzimanje prednosti.

Udahnite duboko kad sednete za volan i dokažite da ste odgovoran vozač kome se ne dešavaju početničke greške koje itekako mogu uticati na ishod ispita i to nikako u Vašu korist.

PONOVO SEDITE ZA VOLAN I VEŽBAJTE

Radite na svojim veštinama koliko god možete i usavršite ih dovoljno, ali ne samo za ispit već i za život. U tome će Vam od pomoći biti časovi kondicione vožnje koje možete zakazati u mnogim auto školama, a i Stop Line takođe nudi takve usluge.

Na kondicionu vožnju idu čak i iskusni vozači koji imaju potrebu da napreduju radi posla kojim se bave i uslova na putevima kojima se kreću. Zato ne čekajte dugo, jer u suštini najveću pomoć ćete imati od osobe koja je iskusna i profesionalac, a to su upravo instruktori vožnje.

U najkraćem roku kroz personalizovane časove sve će Vam biti mnogo jasnije i jednostavnije i naredni test vožnje prolazite sa uspehom.

UZ STOP LINE POLAGANJE VOZAČKOG ISPITA ĆETE DOŽIVETI KAO LEPO ISKUSTVO

Zapamtite da niko nije rođen kao vozač i veština vožnje se stiče uz trud i rad, s tim što nekome jednostavno treba više vremena da se usavrši.

Tim zaposlenih u auto školi Stop Line radi sa velikim brojem kandidata čiji se tempo učenja i usvajanja novih znanja razlikuje.

Svakako smo ponosni na visok stepen prolaznosti na ispitima i to pokazuje koliko smo posvećeni edukaciji budućih vozača.

Činimo sve da Vam obuka bude prijatna, uz pomoć inovativnih sredstava za rad gde su uključena i vozila nove generacije.

Jednostavnim popunjavanjem kontakt forme na našem sajtu prijavite se za početak obuke ili uz nas nastavite gde ste stali.

Biće nam drago da Vam pomognemo i od Vas stvorimo odgovornog učesnika u saobraćaju.